Пн.-Пт.10:00-18:00

Сб. 10:00-15:00

RU

Каталог

Рожевий фургон Feber Food Truck 12990

feber

Категорія: Ігрові набори

Доступно Відправка 3-7 робочих днів

14122 грн


Детальний опис

Рожевий фургон Feber Food Truck - відмінна іграшка, яка урізноманітнює дозвілля дітей. На відпочинку, на пікніках, на вечірках ми знаходимо вантажівки з їжею всюди, тепер і на власному задньому дворі діти зможуть грати у приготуванні страв, як маленькі кухарі чи клієнти, купуючи закуски з автомобіля. Розмір іграшки дозволяє використовувати одночасно кільком дітям. У комплекті до іграшки 50 аксесуарів. У набір, серед іншого, входять касовий апарат, кухонне начиння, таке як: лопатка, друшляк, ополоник і продукти харчування, в т.ч. морозиво, картопля фрі, хот-дог, печиво, вафлі. Виріб оснащений системою захисту від ультрафіолету, завдяки якій колір іграшки не вицвітає та підвищує стійкість матеріалу, з якого виготовлено виріб. Завдяки грі у дітей розвиваються творчі здібності, уява та соціальні навички. Вони також можуть розвинути свої ручні навички та здатність ділитися та співпрацювати з іншими. Продукт призначений для дітей віком від 2-х років.

 

Основні характеристики:

  • призначений для дітей віком від 2 років
  • рожевий фуд-фургон 2 в 1 - машина та кухня
  • іграшка оснащена стільницею для приготування страв і подачі їх покупцям, духовкою з дверцятами, що відкриваються.
  • додатково в комплект входить до 50 одиниць обладнання, у тому числі кухонне начиння, їжа (морозиво, вафлі, чіпси, хот-дог, печиво та багато іншого)
  • виріб із високоякісного пластику, збагаченого анти-УФ-системою, завдяки чому кольори не тьмяніють, а стійкість матеріалу збільшується.
  • легко зібрати
  • ідеально підходить для гри на вулиці, так і всередині кімнати, ідеально підходить для початкової школи.

Увага! кольори насправді можуть відрізнятися від показаних на фото.

Відгуки покупців о Рожевий фургон Feber Food Truck 12990

Немає відгуків .

Додати коментар

Оцініть

Аксесуари