Пн.-Пт.10:00-18:00

Сб. 10:00-15:00

RU

Каталог

Перекладина HUDORA DOUBLE-HORIZONTAL BAR FABIAN 64002

HUDORA

Категорія: Інше

Доступно Відправка 3-7 робочих днів

5106 грн


Детальний опис

Перекладина HUDORA DOUBLE-HORIZONTAL BAR FABIAN 64002 - яскрава серія дитячих майданчиків від HUDORA підтримує фізичний розвиток малюків через гру, навчає координації та покращує їхню фізичну форму. Перекиди, виси та підтягування - чудові гімнастичні вправи для саду. Гімнастичний турнік має 4-позиційне регулювання висоти від 71,5 до 150 см, тому ви можете легко адаптувати його до типу вправ, які ви хочете на ньому виконувати. Подвійна перекладина з регульованим кутом нахилу до 80° гарантує, що майданчик можна адаптувати до віку дітей і типу вправ, які будуть виконуватися. Діаметр перекладини та відстань між перекладинами ідеально підібрані відповідно до зросту дітей. У зібраному вигляді подвійний комплект Fabian має розмір 1,54 х 2,41 м і може витримувати навантаження до 100 кг. Двоє дітей можуть займатися гімнастикою одночасно. Конструкція покрита порошковою фарбою, що робить її не тільки міцною і стійкою до погодних умов, але також гладкою і безпечною для наймолодших користувачів. Постійно закріпіть гімнастичну стійку Hudora Fabian в саду, створивши приватний ігровий майданчик. Дозвольте своїй дитині гратися і займатися спортом разом з друзями або братами і сестрами. Для кожного стовпа необхідно зробити невеликий бетонний фундамент. Анкери йдуть в комплекті, щоб закріпити стовп на фундаменті. Бетон не входить до комплекту.

 

Характеристика:

  • Призначення: приватне, зовнішнє використання
  • Максимальна вага користувача: 100 кг
  • Вік користувача: + 3 роки
  • Регулювання висоти: так, 4 ступені між 71,5 - 150 см
  • Стовпи: 6 кожен висотою 107 см
  • Натяжні кронштейни: Ø 50 мм, сталева труба з товщиною стінки 1,4 мм з порошковим покриттям.
  • Поперечина: 2 перекладини, кожна довжиною 118 см, сталева труба Ø 25 мм з товщиною стінки 2,5 мм, пофарбована порошковою фарбою; регулюється до 80°.
  • Розміри конструкції (50 см в землі): приблизно (204) 154 x 241 x 5 см
  • Аксесуари: монтажний комплект, анкери для бетону
  • Примітка: Цей виріб може використовуватися тільки під безпосереднім наглядом дорослих! Не підходить для дітей до 36 місяців. Існує небезпека падіння!

Увага! кольори насправді можуть відрізнятися від показаних на фото.

Відгуки покупців о Перекладина HUDORA DOUBLE-HORIZONTAL BAR FABIAN 64002

Немає відгуків .

Додати коментар

Оцініть

Аксесуари