Пн.-Пт.10:00-18:00

Сб. 10:00-15:00

RU

Каталог

Перекладина HUDORA HORIZONTAL BAR FABIAN SINGLE 64000

HUDORA

Категорія: Інше

Доступно Відправка 3-7 робочих днів

3254 грн


Детальний опис

Перекладина HUDORA HORIZONTAL BAR FABIAN SINGLE 64000 - підтримує фізичний розвиток малюків у грі, навчає координації та покращує їхню фізичну форму. Перекиди, виси та підтягування - чудові гімнастичні вправи для саду. Гімнастичний турнік має 4-позиційне регулювання висоти від 71,5 до 150 см, тому ви можете легко адаптувати його до типу вправ, які ви хочете на ньому виконувати. Турнік виготовлений зі сталевої труби діаметром 25 мм, яка ідеально лягає в дитячі руки. Конструкція покрита порошковою фарбою, що робить її не тільки міцною і стійкою до погодних умов, але також гладкою і безпечною для наймолодших користувачів. Відстань між стійками (118 см) була розроблена таким чином, щоб дати дітям якомога більше простору для вільної та безпечної гри. Закріпіть стійку Hudora Fabian в саду на постійній основі, створивши приватний ігровий майданчик. Дозвольте своїй дитині гратися та займатися спортом разом з друзями або братами і сестрами. Для кожного стовпа необхідно зробити невеликий бетонний фундамент. Анкери йдуть в комплекті, щоб закріпити стовп на фундаменті. Бетон не входить в комплект поставки. Оптимальну безпеку стовпа забезпечують поперечно укріплені ручки для натягу. При правильному монтажі штанга дуже стійка. Штанга пройшла випробування GS на безпеку і може витримувати навантаження до 100 кг.

 

Технічні характеристики:

  • Призначення: домашнє/приватне використання, використання на відкритому повітрі.
  • Максимальна вага користувача: 100 кг
  • Вік користувача: + 3 роки
  • Регулювання висоти: так, 4 ступені між 71,5 - 150 см
  • Стовпи: 4 штуки, кожна висотою 107 см
  • Натяжні ручки: Ø 50 мм, сталева труба з товщиною стінки 1,4 мм з порошковим покриттям.
  • Поперечина: 1 перекладина довжиною 118 см, сталева труба Ø 25 мм з товщиною стінки 2,5 мм, пофарбована порошковою фарбою.
  • Розміри конструкції (50 см в землі): приблизно (204) 154 x 123 x 5 см
  • Комплектація: монтажний комплект, анкери для бетону
  • Зверніть увагу: цей виріб може використовуватися тільки під безпосереднім наглядом дорослих! Не підходить для дітей до 36 місяців. Існує небезпека падіння!

Увага! кольори насправді можуть відрізнятися від показаних на фото.

Відгуки покупців о Перекладина HUDORA HORIZONTAL BAR FABIAN SINGLE 64000

Немає відгуків .

Додати коментар

Оцініть

Аксесуари